Hovedmeny

Forsiden

Finn Hud/Fotklinikk

Finn Spa/Kursted

Om fotterapi

Om hudpleie

Ledige stillinger

Registrer bedrift

Kontakt oss

Våre tjenester

Lenker

Publiser til facebook

Annonse

Uthevet klinikk


Beautycenter Ma Belle AS
Bekkestua

 

Finn din frisør
på frisorguiden.no

 

 

 

Våre tjenester

Vi har blitt en av de fremste medie- og markedsføringskanaler for presentasjon av klinikker og salonger på internett, og markedsføringen er godt ivaretatt av oss. Våre tjenester passer for alle. Her har du en glimrende mulighet til å presentere bedriften deres for et stort og bredt publikum til en meget rimelig pris.

Prisliste (eks. mva):

Oppføring
- 490,- pr. år  Registrer din klinikk/salong ved å gå inn på "Registrer klinikk" i menyen

Utarbeiding av utvidet presentasjon
- Inkludert i prisen for oppføring  Skriver du presentasjonen selv og sender den til oss på e-post til firmapost @ hudogfotklinikken.no (uten mellomrom) så legger vi den ut gratis. Send gjerne med et bilde eller to til presentasjonen.

Endringer i utvidet presentasjon
- Enkle endringer er gratis (maks 2 endringer pr. år)
- Andre endringer (faktureres med 150,- pr oppdatering)

Utlyse ledig stilling (30 dager)
- Gratis Send oss en e-post og vi legger ut annonsen

Bedriftspresentasjon / Utvidet presentasjon

Når du har betalt for oppføring på hudogfotklinikken.no, legges presentasjoner som skrives av klikkene/salongene kostnadsfritt ut. Send oss en e-post med presentasjonstekst og et bilde eller to og vi legger den ut. En utvidet presentasjon kan for eksempel inneholde åpningstider, behandlingstilbud, presentasjon av salongen, informasjon om de ansatte etc. Dette tilpasses i dialog med klinikken. I tillegg sorteres alle klinikker med utvidet presentasjon øverst i søkene, samt at de merkes med en . Send en uforpliktende e-post til oss med deres ønsker og behov og vi kontakter dere. Når du har betalt for oppføring, anbefaler vi at du sender inn en bedriftspresentasjon for å få maksimalt ut av markedsføringen.

Eksempel:
Velværetunet Spa & Behandligssenter

Annonsere ledige stillinger

Salonger og klinikker som har bedriftspresentasjon kan annonsere ledige stillinger gratis. Send en e-post til oss med klinikknavn, stillingsbeskrivelse m/søknadsfrist, kontaktnavn og telefonnummer så legger vi den ut. For andre klinikker og salonger faktureres dette pr. annonse. Annonser ligger ute i 30 dager før de fjernes, eventuelt kan de fjernes på forespørsel.

- Annonseplass
Vi kan skreddersy annonseløsninger for din klinikk. For eksempel kan vi legge opp et reklamebanner for din klinikk/salong basert på geografisk område. Dersom noen søker på klinikker/salonger på de stedene du vil annonsere, kommer ditt banner opp i toppen av søkeresultatene. En glimrende måte å annonsere på der du ikke drukner i mengden. Hudogfotklinikken.no har mellom 30000 og 40000 søk i måneden der samtlige er ekstremt målrettet mot hud- og fotklinikker. Vi er behjelpelige med å utforme reklamebanner dersom du ikke allerede har fra før.

Spør oss om pris ved å sende en mail til firmapost @ hudogfotklinikken.no (fjern mellomrommene i adressen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse


HUDPLEIE
- Forebygging av hudens aldring

FOTTERAPI
OG
FOTPLEIE

- En sentral rolle i forebygging av belastningslidelser

Benytt vårt søkeskjema og søk deg frem til din nærmeste hudpleier eller fotterapeut

 

Annonse

 

 


© 2006 - rsPublish
All bruk av informasjon på denne siden må godkjennes
Se
kontaktinformasjon for spørsmål

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Spa